Menuer

Maden kan også købes så man selv laver den færdig. Ønsker man at jeg skal blive tager jeg 200,- i timen for minimum 5 timer hvoraf der går 1 time til pakning begge veje.

 

Ønskes tallerkenservering, kan jeg klare det selv op til 10 pers. hvis køkkenet er tæt på.

MENUER

VALENTINSMENU

Forret

Nyfortolkning af rejecocktail: Tigerrejer pocheret i hvidvin, bagte cherrytomater, agurk, syltede skalotteløg og dressing. Serveret med brød og pisket smør.

 

Hovederet

500 g Great Omaha oksefilet (også kendt som New York strip) serveret med stegt grønt (gulerødder, svampe, peberfrugt) og pommes fondant (kartoffelfondant). Vælg mellem gorgonzolasauce eller røget whiskysauce.

 

Dessert

Solbær-yoghurtmousse pyntet med hvid chokolade, lakridskarmel og mandler.

 

600,- for 2 kuverter

3 RETTERS MENU

Forret

Bagt torsk med sauteret spinat, syltet sellerie og hummer fume.

 

Hovedret

Lamme culotte med stegte gulerødder/ squash, tomat kompot og sauce med sorte trompetsvampe.

 

Dessert

Solbær mousse med Weissbier-sorbet og mandler.

 

360,- pr. kuvert

 

MENU

Forret

 

 

Hovedret

 

 

Dessert

 

 

XXX,- pr. kuvert

 

RICO GOURMET

 

Jeg er kok i dit køkken når du afholder konfirmation, firmaarrangement, svendegilde, fødselsdag, barnedåb, jubilæum, reception, mindehøj­tidelighed, studenterfest, bryllup - eller bare til en hyggelig middag.